Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 28 septembrie 2015 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 septembrie 2015

TURTE UMPLUTE CU BRANZA SI CEAPA

INGREDIENTE ALUAT
4 oua
150 ml.ulei
500 ml.lapte
2 lingurite sare
1 lingura zahar
1 kg.faina
3 lingurite drojdie uscata

Se cerne faina de doua-trei ori pentru a fi cat mai aerata.Se framanta un aluat potrivit de tare si bun de intins.Se lasa la crescut.
INGREDIENTE UMPLUTURA
600 g.cas framantat cu sare dupa gust
1 ou
80g.ceapa verde
piper

Se amesteca toate la un loc
Se ia o bucatica de aluat si se intinde intr-o foaie subtire.Se intinde compozitia si se formeaza o branzoaica,apoi se intinde iarasi cu grija sa nu se rupa.Se inteapa din loc in loc cu o scobitoare ca sa nu se umfle si se coace intr-o tigaie de teflon neunsa.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live