Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: sâmbătă, 12 septembrie 2015 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 septembrie 2015

TRANDAFIR CU LAMAIE SI CIOCOLATA ALBA

INGREDIENTE ALUAT
200 ml.lapte
2 oua
2 linguri zahar
80 ml.ulei
1/2 lingurita sare
540 g.faina
2 lingurite drojdie uscata
Faina se cerne de 3-4 ori pentru a fi cat mai aerata.Se pun ingredientele in cuva masinii pentru paine,apoi se seteaza programul framantat si dospit.Eu las aluatul la framantat se doua ori,apoi il pun la crescut in cuptorul cu microunde nepornit.
INGREDIENTE UMPLUTURA
2 linguri coaja de lamaie rasa fin
100 g.ciocolata alba rasa mare
2 linguri zahar
Se amesteca toate la un loc.
INGREDIENTE SIROP
200 ml.apa
1 lingura coaja de lamaie
2 linguri zahar
Se amesteca si se dau un clocot,apoi se strecoara.

Aluatul se intinde intr-o foaie de 1cm.grosime.Se unge cu unt topit si se toarna umplutura.Se ruleaza strans si se taie rondele cu ata.Se asaza in forma si se lasa la crescut.Se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte.Se coace in cuptorul bine incins dinainte.Se stinge apoi focul,se toarna siropul si se lasa la cald pana se absoarbe.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live