Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: duminică, 6 septembrie 2015 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 septembrie 2015

CARNE DE PORC CU SOS DE ROSII

INGREDIENTE
500 g.carne de porc
3 rosii curatate si taiate marunt
2 gogosari taiati marunt
4 catei de usturoi pisati
1 ceapa tocata marunt
200 ml.vin alb
2 linguri bulion
1 lingurita boia dulce
2 linguri ulei
1 lingurita amidon
sare dupa gust
Carnea spalata se taie,se sareaza si se condimenteaza cu boia,apoi se inabusa in ulei si putina apa.Se adauga 500 ml.apa calda si se lasa la fiert pana se patrunde bine.Daca este nevoie se mai adauga cate putina apa.Se adauga ceapa,usturoiul,gogosarii,vinul,rosiile si bulionul si se fierb impreuna 15-20 minute.La final se adauga amidonul diluat cu putina apa rece.Se amesteca pana se ingroasa.
Pofta buna!
TuneList - Make your site Live