Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: sâmbătă, 1 februarie 2014 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 februarie 2014

PLACINTA CU BRANZA SI SCORTISOARA

INGREDIENTE ALUAT
260 ml.lapte caldut
4 linguri zahar
7 linguri ulei
1 ou
1 lingurita sare
500 g.faina
2,5 lingurite drojdie uscata
Faina se cerne de doua ori pentru a fi cat mai aerata.Se pun ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea scrisa,apoi se seteaza programul framantat si dospit.Stiti deja cum procedez eu cu aluatul.
INGREDIENTE UMPLUTURA
800 g.branza de vaci bine scursa
3 oua
1-2 lingurite scortisoara
7-8 linguri zahar
1 lingura pesmet
1/2 lingurita sare
Se amesteca toate la un loc.
Se intine aluatul si se aseaza umplutura.Se ruleaza strans si se aseaza in tava.Se lasa la crescut,apoi se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte.Se presara cu seminte de mac si zahar brut.Se coace in cuptorul bine incins.Se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live