Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 23 octombrie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 octombrie 2013

CORONITA CU NUCA, NUCA DE COCOS SI CACAO

INGREDIENTE ALUAT
2 oua
250 ml.lapte
1 lingurita sare
80 g.zahar
80 g.unt topit
1 lingurita coaja de portocala
4 linguri ulei
560-580 g.faina
3 lingurite drojdie uscata
Faina se cerne de trei ori pentru a fi cat mai aerata.Ingredientele se pun in cuva masinii de paine,apoi se seteaza la programul framantat si dospit.Eu las aluatul la framantat de trei ori,apoi il pun la crescut in cuptorul cu microunde nepornit.
INGREDIENTE UMPLUTURA
nuca de cocos
cacao
esenta de rom
esenta de cafea
zahar
lapte
Se pregateste atata umplutaura cata se doreste.Se amesteca nuca, nuca de cocos,cacaua,esenta si zaharul,apoi se adauga lapte pana cand se ajunge la consistenta dorita.
Se intinde aluatul si se toarna umplutura,apoi se ruleaza cat mai strans.Se taie cu ata rulouri,si se aseaza in tava.Se lasa la crescut pana-si dubleaza volumul.Se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte si se presara cu zahar.Se coace in cuptorul incins bine,la foc potrivit.
Este pufoasa si aromata.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live