Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 23 septembrie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 septembrie 2013

PAINE CU CEAI DE MENTA SI STAFIDE

Tot pentru Pe masa din bucatarie a Lianei am adus cu placere si aceasta paine pentru micul dejun.
INGREDIENTE
100 ml.smantana
1 ou
7 linguri ulei
2 lingurite sare
3 linguri miere de albine
1 plic zahar vanilat
300 ml.ceai de menta
60 g.stafide
720 g.faina
3 lingurite drojdie uscata
Se pun ingredientele in cuva masinii in ordinea scrisa,apoi se seteaza masina la programul framantat si dospit.Eu,cum cred ca stiti deja,las aluatul la framantat de doua ori,apoi il pun la crescut in cuptorul cu microunde nepornit.
Se formeaza painea,apoi se lasa iarasi la crescut pana-si dubleaza volumul.Se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte.Se presara seminte de mac.
 Se coace in cuptorul incins pana se rumeneste.Mi-a mai ramas aluat si am facut si o paine mai micuta.
Este o paine pufoasa.Alaturi de o cana cu lapte cald este gustoasa.
Pofta buna!





TuneList - Make your site Live