Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: sâmbătă, 22 iunie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 iunie 2013

GOGOSI IN COSULETE DE CIOCOLATA AMARUIE


 INGREDIENTE ALUAT 
400 g.smantana (12%grasime)
2 oua
5 linguri zahar
1 lingura ulei 
1 lingurita bicarbonat
500 g.faina
putina sare
Se cerne faina intr-un vas,se face un loc in mijloc si se adauga ouale,smantana,uleiul,zaharul,sarea si bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie.Se amesteca bine pana se desfac toate cocoloasele si amestecul devine o crema legata.Se ia cu lingura din aluat si se pun gogosile la prajit in ulei foarte bine incins.Se scot intr-o strecuratoare pentru a indeparta excesul de ulei,apoi se pudreaza cu zahar vanilat.
COSULETELE DE CIOCOLATA
200 g.ciocolata cu 52% cacao
forme de silicon sau de briose
Se topeste ciocolata la bain-marie,apoi cu un penson se unge fiecare forma.Se dau la congelator cateva minute,apoi se repeta operatia inca de doua ori.Se scot cu grija din forma si se pastreaza in congelator.
Se aseaza gogosile in forme si se servesc.
Pofta buna!



TuneList - Make your site Live