Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 15 februarie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 februarie 2013

CHIFTELUTE CU CIUPERCI SI SUC DE ROSII

INGREDIENTE
chiftelute din piept de pui
1 ceapa potrivita
2 linguri ulei
2oo ml.suc de rosii
6 catei de usturoi
300 g.ciuperci
1 ligurita zahar
1 conserva de rosii in suc propriu-450g
sare dupa gust
Se pregatesc chiftelutele si se coc in cuptor.
Ceapa se rade pe razatoarea fina.Usturoiul se piseaza.Ciupercile se taie feliute.Intr-o tigaie se incinge uleiul si se inabusa ceapa,usturoiul si 100 ml.suc de rosii.Se adauga apoi rosiile taiate cubulete,restul de suc de rosii,sare,zaharul si ciupercile,si se lasa la fiert la foc mic 10 minute.Se adauga apoi chiftelutele si se mai lasa cateva clocote.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live