Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 27 august 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 august 2012

OSTROPEL CU CARNE DE PORC

INGREDIENTE
700 g.pulpa de porc
2 cepe
1 felie de telina
1 morcov
1 capatana de usturoi
2 linguri bulion
1 lingurita amidon
1 lingurita otet
1 lingurita zahar
1 foaie dafin
4 linguri ulei
sare dupa gust
Carnea se taie bucati potrivite.Ceapa se toaca marunt.Morcovul si telina se rad fin.Usturoiul se piseaza.Carnea se rumeneste usor in ulei pe toate partile,apoi se scoate pe o farfurie si se acopera.Intr-o tigaie curata se inabusa ceapa cu o lingura de ulei si putina apa pana devine sticloasa.Se adauga morcovul si telina si se calesc impreuna 10 minute.Se adauga bulionul,trei cani cu apa fierbinte,carnea,dafinul,zaharul, otetul si usturoiul,si se fierbe pana cand sa inmoaie carnea.Se mai adauga treptat cate putina apa,daca este nevoie.La final se adauga amidonul dizolvat in putina apa rece.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live