Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 22 iunie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 iunie 2012

BORS CU PERISOARE DIN DOVLECEI


INGREDIENTE
2 morcovi
1 ceapa
1 radacina patrunjel
1 ardei gras
3 linguri ulei
3 rosii
400 ml.bors
1 legatura patrunjel
sare dupa gust

INGREDIENTE PERISOARE
1 dovlecel
200 g.branza de vaci
1-2 oua
5 linguri gris
1 legatura marar tocat fin
sare dupa gust
Dovlecelul se curata si se rade fin.Se stoarce de zeama,apoi se amesteca bine cu restul ingredientelor.Se formeaza perisoarele.


Ardeiul,morcovii si patrunjelul radacina se taie cuburi mici.Ceapa se taie marunt.Rosiile oparite si decojite sa taie cubulete.Verdeata se taie fin.Ceapa se inabusa in ulei si putina apa.Se adauga morcovul,patrunjelul,rosiile,ardeiul si o parte din verdeata si se inabusa 15 minute.Se amesteca periodic.Se toarna apoi totul intr-o oala,se adauga 1,5l.apa si se fierbe pana se inmoaie legumele.Se adauga perisoarele si borsul fiert separat,si se lasa la foc mic pana se inmoaie perisoarele.Se ia vasul de pe foc si se adauga restul de verdeata.
Pofta buna!
Cu aceasta reteta particip la http://www.reteteveggie.com/2012/06/01/provocarea-lunii-iunie-dulce-romanie/


TuneList - Make your site Live