Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 15 iunie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 iunie 2012

PAINE CU SUC DE ROSII,MARAR SI CEAPA


INGREDIENTE
500 ml.suc de rosii
10 linguri ulei
4 linguri codite de ceapa verde
2 lingurite sare
2 linguri zahar
1 legatura mica marar
800 g.faina
3 lingurite drojdie uscata
Faina se cerne de doua ori pentru a fi cat mai aerata.Mararul se toaca fin.Cozile de ceapa se taie marunt.Se pun ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea scrisa,apoi se  seteaza la programul framantat si dospit.Eu las aluatul la framantat de doua ori,apoi il scot intr-un lighean si il pun la crescut in cuptorul cu microunde nepornit.
Se formeaza painea si apoi se lasa la crescut pana-si  dubleaza volumul.Se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte si se presara cu seminte de mac.Se coace in cuptorul bine incins.
Este o paine pufoasa si aromata.Pofta buna!


TuneList - Make your site Live