Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 22 februarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 februarie 2012

PAPRICAS DE PORC

O mancare pe placul Dianei si pe placul sotului.Ei sunt mari amatori de "legume de ograda".
INGREDIENTE
600 g.carne de porc
2 ardei grasi rosii
8 catei de usturoi
2 cepe potrivite
3 rosii
1 foaie de dafin
4 cartofi potriviti
1 lingura bulion
1 lingura ulei
 sare dupa gust
1/2 lingurita boia dulce

Ceapa si ardeii se taie marunt.Cartofii se taie cuburi mari.Rosiile oparite si decojite se taie marunt.Usturoiul se piseaza.Carnea spalata se taie bucati potrivite.Ceapa se inabusa cu uleiul si putina apa 5 minute.Se adauga carnea si se amesteca pana-si schimba culoarea.Se adauga ardeii si foaia de dafin,apoi se toarna cate putina apa fierbinte si se lasa sa fiarba inabusit.Dupa 30 de minute se scoate dafinul si se arunca,apoi se adauga rosiile si usturoiul si se continua fierberea pana este patrunsa bine carnea.Se adauga cartofii,bulionul si boiaua si se lasa la fiert pana se patrund bine cartofii.
Este o mancare consistenta.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live