Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 6 februarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 februarie 2012

GHIVECI DE LEGUME CU ARIPI DE PUI


INGREDIENTE
6 aripi de pui
2 cartofi potriviti
100 g.pastai
100 g.mazare
1 morcov
2 cepe
3 linguri ulei
1 ardei gras rosu-copt
2 linguri bulion
verdeata
sare dupa gust
Cartofii se taie cubulete.Morcovul se taie rondele sau cubulete.Ardeiul se taie bucatele potrivit de mari.Verdeata se taie marunt.Ceapa se taie marunt.Carnea se rumeneste usor in 2 linguri de ulei,apoi se scoate din tigaie si se tine la cald.In alta tigaie se pune ceapa sa se inabuseasca cu o lingura de ulei si putina apa.Cand devine sticloasa se adauga legumele si se lasa sa se caleasca impreuna 10 minute la foc mic,amestecand periodic.
Se rastoarna totul intr-o oala,se adauga carnea,apoi se toarna apa fierbinte cat sa acopere putin continutul oalei.Se da la cuptor pana se inmoaie partial carnea si legumele.Se adauga bulionul si verdeata si se mai lasa la cuptor pana se inmoaie bine.
Este o mancare tare gustoasa.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live