Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 9 ianuarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 ianuarie 2012

SALATA CU MERE SI CARNE DE PUI



INGREDIENTE
3 mere
300 g.piept de pui
100 ml.iaurt
3 linguri maioneza de casa
50 g.nuca macinata
1 lingurita zahar
1 lingura ulei
zeama de lamaie
sare dupa gust
piper dupa gust
Pieptul de pui se spala si se taie fasii.Se sareaza,se pipereaza si se rumenesc bucatelele de carne in uleiul incins,apoi se scot pe hartie absorbanta.Merele se curata,se taie felii si se stropesc ca zeama de lamaie pentru a preveni oxidarea.Maioneza se omogenizeaza cu iaurtul si cu zaharul si cu putina sare.Feliile de mar se scurg de zeama de lamaie,apoi se amesteca bine cu nuca,pieptul de pui,apoi se incorporeaza in salata compozitia de maioneza.
Se tine la rece cateva ore si apoi se serveste.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live