Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 21 noiembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 noiembrie 2011

INGHETATA CARAMEL


INGREDIENTE
120 g.zahar
100 ml. lapte
2 linguri lapte condensat http://diamar99.blogspot.com/search/label/LAPTE%20CONDENSAT.
500 ml. frisca (30% grasime)
Se topeste zaharul avand grija sa nu se arda.Se adauga laptele si se amesteca pana  cand se topeste zaharul caramelizat.Se ia vasul de pe foc,se lasa sa se raceasca,apoi se adauga  laptele condensat si se omogenizeaza.
Frisca se mixeaza spuma,apoi se adauga caramelul si se amesteca bine pana se incorporeaza.Se toarna compozitia intr-o caserola si se da la congelator.Eu am turnat-o intr-o forma de silicon.

Este o inghetata cremoasa,fara cristale de gheata.Pofta buna.














TuneList - Make your site Live